vrijdag 10 mei 2013

Dag 4: Erkenning!

Vandaag de eerste compliment gehad van een collega die mij niet zo vaak ziet. Mensen die me dagelijks zien, merken het verschil niet, maar eindelijk een positieve respons op mijn dieet.


Deze 2 dagen zal ik gegarandeerd veel vet verliezen! Ik moet/wil namelijk 26 uren overbruggen. Donderdagnacht is mijn laatste shift, maar vrijdag moet ik naar een Huwelijk, deze week voor de wet en volgende week zaterdag voor de Kerk.
Lekkere aperitief met heerlijk warme en koude hapjes. Daarna koude schotel;mmm, heerlijke tomaat garnaal, abrikozen gevuld met tonijsalade (my favorite!), hamrolletjes met mayonaise en asperges, gerookte zalm, gepocheerde zalm, gerookte heibot, Parmaham met meloen,.....

MAAR IK MAG DIT NIET ETEN!!!

Niet getreurd, iedereen is op de hoogte van mijn situatie en ik neem mijn eigen "Diner" mee:

Aperitief  "Cola - Zero"
-
"Amuse-bouche" radijs-komkommer-bloemkool
-
Romige groentensoep met croutons(Eurodiet)
-
Millefeuille van Provençaalse groenten (lijst 1) met een omelet met Kaas-smaak(Eurodiet)
-
Perzik Abrikozen Dessert (Eurodiet)
-
Koffie zonder versnaperingen (LOL)
 
Dus volledig binnen het regime van Eurodiet. En als ik 's avonds dan thuiskom zal ik ofwel nog een slaatje eten puur natuur of wel in slaap vallen (zal gegarandeerd zo zijn). :-)
 
Alleen volgende week is een beetje moeilijk, ik zit namelijk aan de ere-tafel, en eigenlijk zal ik die dag zondigen, bewust. Ik zal er nog over spreken met mijn dokter, om die dag gewoon te eten en mee te genieten van het diner en de feest, wel geen alcohol drinken en misschien het dessert overslaan. 
Daarna zou ik dan nog 8 dagen fase 1 volgen (3 dagen om in ketose te geraken, en dan nog 5 dagen terug afvallen). Ik weet het wel, dit is niet de bedoeling, maar ik kan toch onmogelijk aan de eretafel zitten en niet eten?
En een vegetarisch menu zie ik niet zitten, ik heb namelijk mee beslist van het diner zou worden en het is gewoon HEERLIJK!  De aardappelen kan ik niet laten liggen (wat jullie me waarschijlijnk gingen aanraden), want het voorgerecht is Karnemelkstampers met... Aardappel dus, en bij het hoofdgerecht lekkere gesauteerde Kriel-aardappelen, alhoewel deze kan ik laten liggen en wat meer groenten eten. Maar ik ken dat in feestzalen, alles wordt gesauteerd in echte boter... :-s
 
Wat is jullie mening hierover?
 
Het zou moeten lukken, ik heb voor 20 dagen eten. Tot en met 18 mei zal ik 12 dagen bezig zijn, en heb ik nog 8 pakketjes over...om zondag weer te starten...
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten